Häiriötiedote
Peräseinäjoen alueella muutoksia vedenjakelussa

Avoimet työpaikat

Tällä sivulla ilmoitamme Seinäjoen Energian avoimet työpaikat.


Vahvistamme kaukolämmön organisaatiotamme hakemalla

TYÖNTEKIJÄÄ KAUKOLÄMMÖN KÄYTTÖ- JA KUNNOSSAPITOTEHTÄVIIN

vakituiseen työsuhteeseen.

Seinäjoen Energian kaukolämpöyksikössä vastaamme kaukolämmön tuotannosta ja myynnistä, kaukolämpöverkoston suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä energianeuvonnasta. Haemme nyt työntekijää kaukolämmön monipuolisiin tehtäviin. Tarkempi työnkuva ja tehtävänimike määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Tehtävien painopiste on lämmön tuotantolaitosten ja verkon valvonnassa sekä käyttötehtävissä. Asiakkaiden neuvonta on osa työtäsi. Olet osa 20 henkilön tiimiämme ja laajaa yhteistyökumppaniverkostoa, joka on tukenasi 24/7.

Työssä opit ja kehityt jatkuvasti hoitaessasi päivittäistä tuotannon ja toiminnan optimointia. Tuotantoa muutetaan hiilineutraaliksi ja verkostoa kehitetään tulevaisuuden matalalämpöverkoksi. Asiakkaille kehitetään uusia palveluita. Työnkuva muuttuu kykyjesi ja tarpeidemme mukaan vuosien varrella energia-alan toimintaympäristön muuttuessa.

Olet huolellinen, ja sinulla on paineensietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla on kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä ja vastata kokonaisuudesta. Odotamme kokemusta kaukolämmön käyttötoiminnasta. Kiinteän polttoaineen kattiloiden (esim. BFB) operointiosaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme soveltuvaa energia-alan ammattitutkintoa tai esimerkiksi energiatekniikan insinööriopintoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, ammattitaitoisen ja innostavan työyhteisön, vakituisen työpaikan, hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Edellytämme valmiutta vuorotyöhön. Yrityksemme palkkaus määräytyy Energiateollisuus ry:n työehtosopimusten mukaisesti.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.4.2024 mennessä osoitteeseen rekry.lampo@sen.fi. Valitsemme tehtävään 1–2 henkilöä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttö- ja kunnossapitomestari Riku Haavisto (riku.haavisto@sen.fi, p. 0207 601 298) ti–to kello 12–13.


Jos meillä ei ole juuri nyt tarjolla sinulle sopivaa tehtävää tai avoimia työpaikkoja, voit olla yhteydessä alla oleviin sähköpostiosoitteisiin tai  jättää meille avoimen hakemuksen:

Asiakaspalvelu: rekry.aspa(a)sen.fi
It: rekry.tietohallinto(a)sen.fi
Kaukolämpö: rekry.lampo(a)sen.fi
Seiverkot: rekry.seiverkot(a)sen.fi
Vesihuolto: rekry.vesi(a)sen.fi
Muut, avoimet hakemukset: rekry(a)sen.fi

Työpaikkahakemukset käsitellään Seinäjoen Energia -konsernin rekrytointiohjelmassa.

Lue tästä Seinäjoen Energian tietosuojaseloste koskien rekrytointia.