Häiriötiedote
Peräseinäjoen alueella muutoksia vedenjakelussa

Haemme asiakaspalveluumme palveluneuvojaa

1.3.2024 | Ajankohtaista | Ajankohtainen,

1.3.2024 Klo: 13:18

Haemme nyt Seinäjoen Energia Oy:n asiakaspalveluun

PALVELUNEUVOJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus on 29.4.2024 tai sopimuksen mukaan.

Palveluneuvojana olet osa tiimiä, joka vastaa Seinäjoen Energia -konsernin liiketoimintayksiköiden asiakaspalvelusta, laskutuksesta ja sopimushallinnasta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat positiivisen ratkaisukeskeisen asenteen ja nautit hyvän asiakaskokemuksen tuottamisesta. Toivomme sinulta hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä huolellista työotetta. Tehtävässä hoidat monipuolisia asiakaspalvelutilanteita itsenäisesti sekä fyysisesti toimipisteellämme että puhelimitse ja sähköisesti. Pystyt tarvittaessa kommunikoimaan myös englannin kielellä.

Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja toimistotyöstä sekä kaupallisen tai hallinnon alan koulutusta.

Meillä saat tilaisuuden työskennellä jatkuvasti kehittyvällä toimialalla yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Työpaikkaetujamme ovat esimerkiksi liikunta- ja kulttuurietu, työnantajan tarjoamat ryhmäliikuntamahdollisuudet, liukuva työaika sekä mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.3.2024 mennessä osoitteeseen rekry.aspa@sen.fi. Käymme hakemuksia lävitse jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalveluesihenkilö Irene Mullola (irene.mullola@sen.fi, p. 0207 601 210).

 

Seinäjoen Energia luo hyvinvointia tarjoamalla asiakkailleen sähkön, kaukolämmön ja vesihuollon palveluja laadukkaasti ja luotettavasti.  Työllistämme noin 110 osaajaa. Investoimme tulevaisuuden ratkaisuihin, ja tavoitteemme on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Seinäjoen Energia -konsernin muodostavat Seinäjoen Energia Oy ja Seiverkot Oy. Olemme Seinäjoen kaupungin sataprosenttisesti omistama konserni. Tuottamamme hyöty jää kaupunkilaisten ja kaupungin kehittämisen hyväksi.

 

 

Kirjoittanut 1.3.2024
Seinäjoen Energia

Ajankohtaista

5.3.2024 | Lämpö

Työntekijä kaukolämmön käyttö- ja kunnossapitotehtäviin

8.4.2024 | Ajankohtainen

Pytinkimessujen arvauskilpailun voittaja on ratkennut

4.4.2024 | Ajankohtainen

Vastuullisuus- ja vuosikatsauksemme 2023 on ilmestynyt

26.3.2024 | Ajankohtainen

Asiakaspalvelun aukioloajat pääsiäisenä

Kaikki uutiset