Häiriötiedote
Peräseinäjoen alueella muutoksia vedenjakelussa

Työntekijä kaukolämmön käyttö- ja kunnossapitotehtäviin

5.3.2024 | Ajankohtaista | Lämpö,

5.3.2024 Klo: 12:02

Vahvistamme kaukolämmön organisaatiotamme hakemalla

TYÖNTEKIJÄÄ KAUKOLÄMMÖN KÄYTTÖ- JA KUNNOSSAPITOTEHTÄVIIN

vakituiseen työsuhteeseen.

Seinäjoen Energian kaukolämpöyksikössä vastaamme kaukolämmön tuotannosta ja myynnistä, kaukolämpöverkoston suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä energianeuvonnasta. Haemme nyt työntekijää kaukolämmön monipuolisiin tehtäviin. Tarkempi työnkuva ja tehtävänimike määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Tehtävien painopiste on lämmön tuotantolaitosten ja verkon valvonnassa sekä käyttötehtävissä. Asiakkaiden neuvonta on osa työtäsi. Olet osa 20 henkilön tiimiämme ja laajaa yhteistyökumppaniverkostoa, joka on tukenasi 24/7.

Työssä opit ja kehityt jatkuvasti hoitaessasi päivittäistä tuotannon ja toiminnan optimointia. Tuotantoa muutetaan hiilineutraaliksi ja verkostoa kehitetään tulevaisuuden matalalämpöverkoksi. Asiakkaille kehitetään uusia palveluita. Työnkuva muuttuu kykyjesi ja tarpeidemme mukaan vuosien varrella energia-alan toimintaympäristön muuttuessa.

Olet huolellinen, ja sinulla on paineensietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla on kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä ja vastata kokonaisuudesta. Odotamme kokemusta kaukolämmön käyttötoiminnasta. Kiinteän polttoaineen kattiloiden (esim. BFB) operointiosaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme soveltuvaa energia-alan ammattitutkintoa tai esimerkiksi energiatekniikan insinööriopintoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, ammattitaitoisen ja innostavan työyhteisön, vakituisen työpaikan, hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Edellytämme valmiutta vuorotyöhön. Yrityksemme palkkaus määräytyy Energiateollisuus ry:n työehtosopimusten mukaisesti.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.4.2024 mennessä osoitteeseen rekry.lampo@sen.fi. Valitsemme tehtävään 1–2 henkilöä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttö- ja kunnossapitomestari Riku Haavisto (riku.haavisto@sen.fi, p. 0207 601 298) ti–to kello 12–13.

Seinäjoen Energia luo hyvinvointia tarjoamalla asiakkailleen sähkön, kaukolämmön ja vesihuollon palveluja laadukkaasti ja luotettavasti.  Työllistämme noin 110 osaajaa. Investoimme tulevaisuuden ratkaisuihin, ja tavoitteemme on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Seinäjoen Energia -konsernin muodostavat Seinäjoen Energia Oy ja Seiverkot Oy. Olemme Seinäjoen kaupungin sataprosenttisesti omistama konserni. Tuottamamme hyöty jää kaupunkilaisten ja kaupungin kehittämisen hyväksi.

Kirjoittanut 5.3.2024
Seinäjoen Energia

Ajankohtaista

5.3.2024 | Lämpö

Työntekijä kaukolämmön käyttö- ja kunnossapitotehtäviin

8.4.2024 | Ajankohtainen

Pytinkimessujen arvauskilpailun voittaja on ratkennut

4.4.2024 | Ajankohtainen

Vastuullisuus- ja vuosikatsauksemme 2023 on ilmestynyt

26.3.2024 | Ajankohtainen

Asiakaspalvelun aukioloajat pääsiäisenä

Kaikki uutiset