Haemme viestinnän asiantuntijaa

22.3.2023 | Ajankohtaista | Ajankohtainen,

22.3.2023 Klo: 08:27

Oletko yritysviestinnän osaaja ja monipuolinen sisällöntuottaja? Haemme Seinäjoen Energialle viestinnän asiantuntijaa noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisuuden syy on vanhempainvapaan sijaisuus.

Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan Seinäjoen Energia -konsernin viestintää ja markkinointia tiiviissä yhteistyössä eri liiketoimintojemme kanssa. Vastaat työssäsi sisällöntuotannosta eri kanaviimme, verkkosivujemme, intran ja sosiaalisen median kanaviemme päivittämisestä, tapahtumien järjestämisestä, mediayhteistyöstä sekä erilaisten viestintäprojektien koordinoinnista. Tarvittaessa avustat myös kriisiviestinnässä.

Toivomme, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä jo jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista viestintäalan tehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kyky tuottaa sisältöjä eri kohderyhmille ja kanaviin, oma-aloitteisuutta sekä organisointikykyä. Työssäsi on avuksi Adoben InDesign- ja Photoshop-työkalujen hallinta sekä WordPress- ja Sharepoint-järjestelmien osaaminen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia, vastuullisia sekä mielenkiintoisia viestinnän työtehtäviä hyvinvoinnin perusedellytysten, eli sähkön, lämmön ja veden parissa. Työtämme ohjaavia arvoja ovat hyvinvointi, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Työpaikkaetujamme ovat esimerkiksi liikunta- ja kulttuurietu, työnantajan tarjoamat ryhmäliikuntamahdollisuudet, liukuva työaika sekä mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Jätäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 6.4.2023 mennessä osoitteeseen viestinta@sen.fi. Merkitse sähköpostin aiheeksi viestinnän asiantuntija. Käymme hakemuksia lävitse jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että pystyt aloittamaan työt mahdollisimman pian.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Seinäjoen Energian viestintäpäällikkö Riikka Liikanen (riikka.liikanen(a)sen.fi, puh. 020 760 1380). Tavoitat Riikan parhaiten 27.3. kello 13–15, 30.3. kello 14–16 sekä 4.4. kello 9–11.

 

Seinäjoen Energia luo hyvinvointia tarjoamalla asiakkailleen sähkön, kaukolämmön ja vesihuollon palveluja laadukkaasti ja luotettavasti.  Työllistämme noin 110 osaajaa. Investoimme tulevaisuuden ratkaisuihin, ja tavoitteemme on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Seinäjoen Energia -konsernin muodostavat Seinäjoen Energia Oy ja Seiverkot Oy. Olemme Seinäjoen kaupungin sataprosenttisesti omistama konserni. Tuottamamme hyöty jää kaupunkilaisten ja kaupungin kehittämisen hyväksi.

Kirjoittanut 22.3.2023
Seinäjoen Energia

Ajankohtaista

28.11.2023 | Ajankohtainen

Suosittu seinäkalenterimme vuodelle 2024 jaetaan pian!

27.11.2023 | Vesi

Seinäjoen Energia Oy korottaa vesihuoltomaksuja 1.1.2024 alkaen

15.11.2023 | Ajankohtainen

Asiakaspalvelun aukioloajat 15.-16.11.2023

Kaikki uutiset