Saitko laskun Intrum Oy:lta?

3.2.2022 | Ajankohtaista | Ajankohtainen,

3.2.2022 Klo: 10:00

Saitko laskun Intrum Oy:lta?

Olemme Seinäjoen Energialla ottaneet käyttöön uuden toimintatavan ja jatkossa maksukehotustemme lähettämisestä huolehtii perintäkumppanimme Intrum Oy.

Mikäli laskujen maksu on viivästynyt, niin Intrum Oy postittaa huomautuksen erääntyneestä energialaskusta puolestamme. Tällöin lasku tulee maksaa Intrum Oy:n lähettämällä laskulla. Mikäli tarvitset huomautukselle maksuaikaa, niin maksumenettelyistä tulee yhtälailla sopia Intrum Oy:n asiakaspalvelun kanssa. P. 09 2291 1842.

Ennen laskun eräpäivää laskun maksusta voi edelleen sopia maksunvalvontamme kanssa p. 0203 35 200 ja eräpäivää voi myös siirtää kirjautumalla Sentti-palveluihimme. 

Intrum Oy on jo aiemmin ollut perintäkumppaninamme veden laskutuksessa, nyt laskutusuudistuksen yhteydessä otimme myös sähkön ja lämmön perinnän puolelle uuden tavan toimia käyttöömme. Uudistus on vienyt aikaa ja siitä johtuen Intrum Oy lähettää nyt maksukehotuksia kesän ja syksyn aikana erääntyneistä sähkö- ja lämpölaskuista. Viivästyksestä johtuen maksukehotuksilla ei poikkeuksellisesti peritä huomautuskulua loppuvuoden aikana eikä maksamattomille laskuille kerry viivästyskorkoa. Kuitenkin, jos maksukehotuslaskua ei makseta, tulee Intrum Oy perimään maksuja perintälain mukaisesti.

Mikäli uudessa tavassamme toimia on jotain, mihin toivoisit tarkennusta, olethan yhteydessä maksunvalvontaamme tai tutustu tarkemmin usein kysyttyihin kysymyksiin koskien maksuhuomautuskäytäntöämme. 

 

 

Kirjoittanut 3.2.2022
Seinäjoen Energia

Ajankohtaista

11.4.2023 | Sähkö

Sähköhyvitykset maksuun huhtikuusta alkaen

3.3.2023 | Ajankohtainen

Osallistu valokuvakilpailuun – Voittajakuvat pääsevät kalenteriin

5.6.2023 | Ajankohtainen

Tutustu kesäkuun 2023 asiakasuutiskirjeeseen

2.6.2023 | Ajankohtainen

SE virtaa kaikkialla – Yhteiskuntavastuuta monella tavalla

1.6.2023 | Ajankohtainen

Vuoden 2023 toinen sponsorointihakukierros on käynnissä

Kaikki uutiset