Meillä on tarjolla kesätöitä kesäksi 2023

25.1.2023 | Ajankohtaista | Ajankohtainen,

25.1.2023 Klo: 09:21

Kiinnostaisiko kesätyö energia- ja vesihuoltoalan monipuolisissa tehtävissä, joissa pääset työskentelemään hyvinvoinnin perusedellytysten, eli sähkön, lämmön ja veden parissa?  Hae kesätöihin Seinäjoen Energialle! Meillä on tarjolla erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä kaukolämmön, vesihuollon ja IT:n tehtävissä. Löytyisikö näistä juuri sinun kesätyöpaikkasi kesäksi 2023?

Kaukolämpö

Seinäjoen Energian kaukolämmöllä on tarjolla kesätyöpaikkoja kaukolämpöverkon rakentamisen, asiakaslaitteiden ja mittauksen sekä lämmöntuotannon tehtävissä Seinäjoella. Työtehtävissä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää sekä B-ajokorttia, ja tehtävät soveltuvat esimerkiksi LVI-, sähkö- tai automaatioalan opiskelijoille. Alan tutkinto sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 28.2.2023 mennessä osoitteeseen rekry.lampo@sen.fi.

Vesihuolto

Seinäjoen Vesi tarjoaa kesätöitä vesihuoltolaitoksella, tarjolla on erilaisia tehtäviä verkosto- tai laitospuolelta. Tarkemmat työtehtävät määritellään hakijan koulutussuunnan tai aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Jos työskentely vesihuoltoalan monipuolisissa työtehtävissä kiinnostaa, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.2.2023 mennessä osoitteeseen rekry.vesi@sen.fi.

IT

Haemme Seinäjoen Energian IT-osastolle Seinäjoelle kesätyöntekijää. Tehtävä soveltuu esimerkiksi tietojenkäsittelyn tai informaatioteknologian korkeakouluopiskelijalle (AMK tai yliopisto) tai vastavalmistuneelle. Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisia IT-alan tehtäviä muun muassa työasemien, mobiilipäätelaitteiden ja IT-lähituen parissa. Työssä käytettäviä järjestelmiä ja ohjelmistoja ovat muun muassa M365, MDM, Azure, Windows AD sekä palvelimet. Tehtävässä edellytetään palveluhenkistä ja reipasta asennetta sekä kykyä pitää langat käsissä muuttuvissakin tilanteissa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 28.2.2023 mennessä osoitteeseen rekry.tietohallinto@sen.fi.

 

 Lue lisää Seinäjoen Energiasta työnantajana urasivuiltamme.

Onnea hakuun!

Kirjoittanut 25.1.2023
Seinäjoen Energia

Ajankohtaista

1.12.2022 | Ajankohtainen

Tietoa valtion tukitoimista kotitalouksien sähkölaskuihin vuonna 2023

31.1.2023 | Ajankohtainen

Mietityttääkö energiankulutus? Katso vinkit energiansäästöön

25.1.2023 | Ajankohtainen

Meillä on tarjolla kesätöitä kesäksi 2023

19.1.2023 | Ajankohtainen

Seinäjoen Energia mukana Meirän Rekry -tapahtumassa 25.1.2023

Kaikki uutiset