Käyttö- ja kunnossapitopäällikön paikka avoinna kaukolämmöllä

12.3.2021 | Ajankohtaista | Ajankohtainen,

12.3.2021 Klo: 12:21

Haemme osaavaan ja sitoutuneeseen joukkoomme

KAUKOLÄMMÖN käyttö- ja kunnossapitopäällikköä

Hoitamaan lämmön tuotannon tehtäviä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tarjoamme energia-alan ammattilaiselle mielenkiintoisen näköalapaikan kehittyvässä organisaatiossa. Pääasiallinen työ on käytännönläheistä käyttötoimintaa ja huoltotöiden toteutusta yhdessä yhteistyökumppaneiden ja oman henkilökunnan kanssa. Työssäsi osallistut tuotannon suunnitteluun, kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Tulet myös vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisujen tekemiseen, kun muutamme lämmön tuotannon hiilineutraaliksi tulevina vuosina.

Odotamme Sinulta intoa ja sitoutumista jatkuvaan kehittämiseen sekä yhteistyökykyä ja positiivista asennetta. Edellytämme vankkaa kokemusta lämmöntuotannosta ja esimiestehtävistä. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja tarvittaessa valmius vuorotyöhön. Monipuolinen projekti- ja talousosaaminen on hyödyksi.

Erityisesti arvostamme laaja-alaista osaamista ja näyttöjä hyvin hoidetuista tehtävistä ja työskentelystä kehittyvässä ympäristössä. Mekaaninen kunnossapito-osaaminen on tärkeää ja arvostamme myös SIA-kokemusta. Tekninen koulutuksesi on esimerkiksi teknikko, insinööri tai diplomi-insinööri.

Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja  valmiutta varallaoloon.

Jos tehtävä on näköisesi, niin lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.3.2021 mennessä nettisivujemme kautta osoitteessa https://seinajoenenergia.fi/tietoa-meista/sinustako-energialainen/

Työtehtävässä noudatetaan Energiateollisuus ry:n ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta. Lisätietoja tehtävästä antaa lämpöliiketoiminnan johtaja Mikko Mursula p. 0400 664 382 ti 16.3 ja ti 23.3 tai mikko.mursula@sen.fi

Kirjoittanut 12.3.2021
Seinäjoen Energia

Ajankohtaista

13.11.2023 | Ajankohtainen

Seinäjoen Energialla Suomen tyytyväisimmät sähkönmyynnin asiakkaat

16.2.2024 | Lämpö

Kaukolämmön käyttöraportti toimitetaan asiakkaille viikosta 7 alkaen

9.2.2024 | Ajankohtainen

Haemme kesätyöntekijöitä kesälle 2024!

2.2.2024 | Ajankohtainen

Ota käyttöösi vaivaton e-lasku ja osallistu samalla arvontaan!

Kaikki uutiset